Despre Grom Audio

Grom Audio Romania este partenerul Grom Audio USA, in Romania.

GROM Audio USA este un producator lider de sisteme de integrare audio de inalta calitate pentru masina.

GROM ofera kit-uri de integrare universale pentru masina pentru majoritatea dispozitivelor mobile, cum ar fi  Android® Smartphone, Tablete, iPod®/iPhone®, MP3 player si USB mass storage .

In 2012, GROM anunta un nou produs pe piata de smartphone-uri Android; Direct Android® Integration to In-Car Audio – ce transforma dispozitivul Android intr-un Media Center pentru masina. GROM este primul si singurul producator de astfel de dispozitive ce ofera Direct Connection to Android.

Pentru a complementa Direct Android Connection, a fost dezvoltat un media player special care sa poata fi folosit cu usurinta in masina, AALinQ .

Bucurati-va de experienta Android in  masina cu player-ul audio AALinQ. Nu contine reclame, are functie de cautare avansata, optiuni, playlst dinamic din orice director si alte functii avansate.

GROM Audio’s R & D impreuna cu echipa de dezvoltare depun un efort consistent pentru a oferi pe piata produse de inalta calitate .

GROM Audio USA avand centrul de dezvoltare in inima orasului Silicon Valley, California, unul din centrele cele mai tehnologizate din lume. se straduie prin al sau centru de cercetare si dezvoltare sa ofere produse inovative.

Filozofia noastra

Filozofia noastra este sa te bucuri de viata mereu, sa iubesti muzica si sa faci lucrurile cat mai simple! Suntem pasionati de muzica si munca. Mereu muncim sa imbunatatim produsele noastre si sa oferim produse de ultima ora la preturi afordabile.

Muzica are un mare impact asupra oricui iar GROM este aici pentru a va oferi sunet exceptional si solutii de integrare cu sistemul audio de fabrica al masinii dumneavoastra.

Indiferent unde aveti stocata muzica favorita, player portabil cum ar fi un iPod® sau un Smartphone, USB mass storage , sau doriti sa ascultati postul de radio online favorit (de ex. Net.Radio sau Cloud® system), oferim o varietate de kit-uri GROM care sa va satisfaca cerintele. In loc sa va schimbati sistemul audio al masinii dumneavoastra, il puteti upgrada pur si simplu printr-un kit GROM .

Wherever you drive – bring your favorite tunes along with you!

De ce GROM Audio

GROM ofera produse de calitate, proiectate pentru usurinta in instalare si conectare cu o mare varitate de sisteme audio pentru masina. In acest moment GROM suporta peste 30 de producatori de masini, inclusiv BMW, Mercedes Benz si Volvo ce folosesc tehnologie MOST® Transport cu fibra optica .

Produsele noastre incorporeaza tehnologie Bluetooth pentru apeluri telefonice in masina, de tipul Hands-free si Streming Audio Wireless . Modelele noastre de varf GROM-USB3 si GROM-MST3 suporta o mare varietate de  Smartphone-uri, inclusiv Android si iPhones®, MP3 players, USB mass storage, telefoane Samsung® si  Google® , si Tablete.

FCC and CE compliant

Produsele GROM Audio au certificari FCC si CE . Oferim produse originale de calitate americana!

 

Reciclati!

Recycle unused GROM adapters parts - send them back to us and we will recycle!Suntem preocupați de impactul pe care stilul de viață uman il are pe pământ. Iar asta este obligatoriu, în lumea de astăzi în cazul în care toată lumea produce atât de multe deșeuri în fiecare zi. Motto-ul nostru Ia doar ceea ce vei folosi” se aplica in toate aspectele businesului nostru, inclusiv in modul simplu si economic de impachetare al produselor livrate catre clienti(doar cablurile si kiturile necesare , nu dorim sa plateasca pentru lucruri in plus pe care nu le vor folosi)Ne pasă de clienții noștri și de planeta noastră.

 

In Romania Grom Audio este reprezentata de firma :

SC PROMAVI ROYAL SRL
Bd. Constructorilor, nr 25, sct,6, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/6567/2010
cont: RO21RZBR0000060014996215
Cod Unic de Inregistrare: 27138685
Banca: Raiffeisen Bank – Dristor

Contact

contact@gromaudio.ro
Tel: +40721321829
Formular de contact

* iPod si iPhone sunt marci inregistrate ale companiei Apple, Inc